<< главна

Вериги


  “Технокомерс” ООД

Предлагаме повече от 40 вида ковани вилкови вериги от различни марки стомана. Най-често използваните са по ГОСТ - 30ХГСА, а по DIN 20MnCr5, 16MnCr5, 42CrMo4, C45, C15. Предлагаме практически всякакви конструкции и изделия, свързани с изготвянето и заваряване на звена с различна конфигурация .

Звената са със стъпка 100, 102, 125, 142, 160, 200, 216, 250мм. Всяка стъпка има по няколко разновидности звена – нормални, подсилени, с различна форма.

Предлагаме и съединителни палци както от стомана 18ХГТ с циментация , така и от неръждаема стомана 40Х13 с индукционна закалка.

Предлаганите вериги се подлагат на различни видове термообработка – закаляване, високотемпературно отвръщане и др. в зависимост от желаната степен на твърдост.

Предлаганите изделия преминават строг контрол по отношение на техническите показатели. Всяко звено преминава през 100% контрол за качество посредством немска установка , произведена от фирмата Karl Deutsch GmbH, което гарантира остъствието на микропукнатини по повърхността на звената.

Високото качество на извършваните заваръчни работи при изработването на конструкции и изделия от звена е обусловено от технологията на заваряване при изготвянето : процесът протича в защитната среда на газ (аргон) и добавен кислород , като автоматичните операции се допълват и с ръчни заварки

При доставката на вериги задължително се правят изпитания за якост на опън и на здравина на изделията. Използваните инсталации за изпитанията са с мощност до 50 тона.

102мм 20MnCr5 връзки връзка с рамо примерни сглобки

 

>> интересувам се от продукта